-

Sing 2

Kesto
1 h 40 min
Ikäraja
Liput
11€

Näytösajat

Lajityyppi:

Animaatio, musikaali

Ohjaus:

Garth Jennings

Käsikirjoitus:

Garth Jennings

Näyttelijät:

Suomenkielinen dubbaus:
Buster: Sami Uotila
Neiti Crawly: Taisto Oksanen
Rosita: Anna-Maija Tuokko
Johnny: Jon-Jon Geitel
Gunnar: Antti LJ Pääkkönen
Ash: Armi Toivanen
Meena: Yasmine Yamajako
Clay Calloway: Pate Mustajärvi
Crystal: Jaakko Saariluoma
Porsha: Jenny Pitkänen
Jerry: Sami Hedberg
Nooshy: Kristiina Wheeler
Darius: Michael Monroe
Suki: Iina Salin
Klaus: Dennis Nylund
Nana: Kristiina Halttu
Norman: Teuvo Matala
Linda Le Bon: Vappu Pimiä
Faija: Pasi Ruohonen
Alfonso: Riku Leskinen
Studio: Eurotroll Finland Oy
Ohjaus: Magnus Axberg

Sing 2 Juliste

Animaatiostudio Illuminationin musiikintäyteinen Sing 2 on talven upein viihde-elämys! Lannistumaton showmies, koala Buster Moon ja hänen tähtikaartiinsa valmistautuvat elämänsä huikeimpaan spektaakkeliin viihdemaailman kimaltelevassa pääkaupungissa. On vain yksi ongelma: heidän pitää suostutella erakoitunut supertähti mukaan show’hun.

Elokuvassa Buster ja hänen esiintyjänsä - hermoileva possu Rosita, rokkaripiikkisika Ash, rikollisen elämän hylännyt gorilla Johnny, ujo norsu Meena ja tietenkin sikamakee diivailija Gunnar - ovat tehneet omasta teatteristaan paikallisen yleisön suosikin. Mutta Busterin tavoitteet ovat korkeammalla. Hän haluaa yhä suuremmille lavoille hohdokkaaseen Redshore Cityyn. Mutta ensin Busterin ja kumppaneiden täytyy päästä vaikka väkisin maailmankuulun Crystal Entertainmentin päämajaan ja sitä johtavan armottoman musiikkimoguli Jimmy Crystalin puheille.

Elokuvan suomenkielisen dubbauksen rooleissa kuullaan hengästyttävä määrä nimekkäitä kotimaisia viihteen ammatilaisia herkullisissa rooleissa. Alkuperäisversiossa leijona Clay Callowaylle äänensä lainaa U2:n nokkamies Bono - suomenkielisessä dubbauksessa roolissa kuullaan itse Pate Mustajärvi. Elokuvassa kuullaan myös rocklegenda Michael Monroe ensimmäisessä dubbausroolissaan jakki Dariuksena, esiintymislavojen konkarina, joka tuntee arvonsa. Kaartiin kuuluvat myös mm. Masked Singer -voittaja Anna-Maija Tuokko, Vappu Pimiä, Dennis Nylund, Sami Uotila, Armi Toivanen, Jaakko Saariluoma, Sami Hedberg  ja tubettaja Jenny "Jennysvoices" Pitkänen.