-

Peluri - Kuoleman on elävien ongelma

Kesto
1 h 38 min
Ikäraja
Liput
13€

Näytösajat

Ma 02.10. klo 17:00 Viimeinen näytös

Lajityyppi:

Draama, Komedia

Ohjaus:

Teemu Nikki

Käsikirjoitus:

Teemu Nikki

Näyttelijät:

Pekka Strang - Risto, Jari Virman – Arto, Elina Knihtilä -Ulla, Hannamaija Nikander - Armi, Pihla Penttinen – Saija, Samuli Jaskio - Osku, Tiina Weckström - Maikki, Marjaana Maijala -Rauni.
Iivo Tuuri - Konsta, Timo Julkunen - Korsto, Mazdak Nassir – Linus, Eero Milonoff – Hakkarainen, Jouko Puolanto – Kalevi, Katja Küttner - Riina, Jani Toivola – päiväkodin johtaja,
Aino Suvanto - Joan äiti, Susanna Pukkila – Mervi, Matti Onnismaa - Erik, Christina Turtiainen - Mami, Jukka Jalkanen - ruumis

Peluri - Kuoleman on elävien ongelma Juliste

Ruumisautobisneksen halvimmat kuskit, Risto Kivi (Pekka Strang) ja Arto Niska (Jari Virman) ovat joutuneet tilanteeseen, jossa kaikki on mennyt pieleen ja uusi alku olisi tarpeen. Risto on pelannut kotinsa ja perheensä ja Arto on saanut niskakipuja hoidattaessaan kuulla, ettei hänellä ole käytännössä juurikaan aivoja. 

Voi siis kaikella syyllä todeta, että paremminkin on mennyt. Ystävyksillä ei käytännössä ole jäljellä muuta kuin työnsä. Sen parissa he hoitavat kaikkein likaisimmatkin keikat. Hakevat junan alle murskautuneet ja koteihinsa mädäntyneet niiden viimeiseen lepopaikkaan. Kuten Risto osuvasti toteaa – kuolema on elävien ongelma. Sitä miesten elämässä riittää, mutta tästä huolimatta he pyrkivät uskomaan elämään.